Palin, det klassiska självkontrollerande materialet som finns i stort sett alla grundskolor.
Fördelen med Palin-systemet är att det är mycket lätt att använda, eleverna kan jobba själva eller i grupp och själva rätta sina övningar samt att det finns i många ämnen. Har man väl köpt ram och Universal så kan man enkelt köpa till övningsböcker i de olika ämnen man behöver.


Så här enkelt är det att använda:

Svara på frågorna i boken genom att lägga brickorna på rätt plats i ramen!
Sista brickan på plats!
Nu är det dags att kolla resultatet. Fäll ihop ramen och vänd!
Jajamensan... 
Alla rätt!


Palin finns inom följande kategorier:

Svenska/Sva Enkla läsövningar, Konsonantövningar, Ljuda och stava, Vokalövningar, Ljudförväxlingar, Grammatikövningar och Sortera språket.

Svenska som andraspråk Bas, Svenska som andraspråk 1, Svenska som andraspråk 2, Bild-Ordboken, Språk-Mix, Bra att kunna och Mer att kunna.

Det finns också arbetsböcker till alla Sva-böckerna, Svensk Grammatik, Enkla läsövningar, Konsonantövningar och Vokalövningar.

Engelska Go For It 1, Go For It 2.
Matematik Addition, Subtraktion, Multiplikation, Matematik 1, Matematik 2, Multiplikation M4-M6, Bråk och Procent BP1-BP3, Enheter EH1-EH3, Klockan T1-T3, Är det rimligt?, Geometri, Bråk, Bråk decimal och procent samt Vinklar.
Geografi - SO/NO Sverige - 24 frågor om varje landskap
Övrigt Frågesport

Ramen kostar 60 kronor och Universalen som innehåller underlägg och brickor kostar 98 kronor. Till böckerna behövs både ram och Universal. Till Basserien enbart ramen.

Böckerna kostar mellan 65 kronor och 75 kronor. Spelen i Basserien kostar 184 kronor och arbetsböckerna med skrivträning mellan 39 och 45 kronor.
Alla priser exklusive moms.

Vill du läsa mer om respektive bok gå till butiken och klicka på Palin.
Under menyfliken boksidor kan du också ladda ner smakprov ur all böcker.